Carrer Miraculosa, 17

CP-46120

Alboraia

Valencia

Titularitat de la web

alboraya.es, alboraya.com, alboraya.org, alboraia.es, són dominis en internet de titularitat:
Ajuntament d'Alboraia
Carrer Miraculosa,17 - CP: 46120
Telèfon: 96 317 17 00
Email: amic@alboraya.com

L'Ajuntament, a través d'aquest espai web, crea un canal d'informació i comunicació entre usuaris, clubs i associacions registrades en el Registre Municipal.
Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, codis i qualsevol altre material, són propietat d'aquest Ajuntament i de les associacions i clubs.
La informació i elements divulgats a través d'aquestes pàgines es troben protegits per les lleis espanyoles i internacionals sobre Propietat Industrial i Intel·lectual. De tal forma que es prohibeix la seua reproducció, distribució i comunicació pública sense l'autorització expressa d'aquest Ajuntament.

Termes i condicions d'ús

Es considera usuari del present lloc web a qualsevol que accedisca i utilitze el mateix. La condició d'usuari comporta la total acceptació de les condicions establides en el present Avís Legal i en les especials que puguen establir-se per a determinats serveis i utilitats. Els usuaris adquireixen el compromís d'ajustar la seua actuació a les citades condicions i a observar el que es disposa per la normativa legal, així com a les instruccions i avisos que es posen en el seu coneixement.

Es prohibeix la reproducció total o parcial dels continguts d'aquesta Web sense citar el seu origen o sol·licitar autorització.
L'Ajuntament no és responsable del mal ús que els usuaris realitzen dels continguts del seu lloc web i es reserva el dret d'actualitzar, modificar, conservar, eliminar, o impedir l'accés a qualsevol contingut que aparega en el mateix o de tancar-lo sense previ avís.
L'Ajuntament no és responsable dels continguts situats fora del seu web, en els llocs web de tercers, als quals es puga accedir mitjançant o a través d'enllaços situats en el lloc web de l'Ajuntament.

En el cas de fòrums oberts o espais d'opinió en les seues pàgines web, l'Ajuntament no s'obliga a controlar les opinions o informacions abocades pels usuaris, però es reserva el dret a eliminar aquelles que puguen resultar contràries a la legalitat vigent, especialment quan impliquen una vulneració dels drets i llibertats fonamentals, als bons usos i als presents termes i condicions.
L'Ajuntament no serà responsable de possibles danys o perjudicis que es pogueren derivar d'interferències, omissions, interrupcions, avaries o desconnexions en el funcionament operatiu d'aquest sistema electrònic, motivades per causes alienes a aquest Ajuntament, o a conseqüència d'ajustos o problemes tècnics propis; així com de danys que puguen ser causats per virus informàtics i per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de l'Ajuntament.

La informació administrativa publicada en aquest lloc web té caràcter merament orientatiu, per tant, ni substitueix la publicitat dels documents que hagen de publicar-se en Diaris i Butlletins Oficials, l'edició dels quals és l'únic instrument que dona fe de l'autenticitat i del contingut d'aquests, ni de la mateixa pot derivar-se efecte jurídic vinculant algun. L'usuari haurà de contrastar la citada informació amb l'existent en els Diaris i Butlletins Oficials, si és el cas, o amb l'existent en les dependències pertinents de l'Administració. En concret, aquesta informació no podrà ser vinculant en la resolució de procediments administratius ni al·legar-se en processos contradictoris amb l'Administració Pública. En conseqüència, l'Ajuntament no es fa responsable dels possibles danys i perjudicis que l'ús d'aquesta informació poguera ocasionar.
L'Ajuntament es reserva el dret de modificar els termes i condicions establits en el present Avís Legal.